Belum dilancarkan lagi, Mont Cabana dah jadi buah mulut di media-media. Mula-mula berkenaan pelan pemasaran yang bakal kilang buat, kemudian keluar pula cerita yang Zul Ariffin pelakon terkenal hero malaya masa kini pula dipilih sebagai duta Mont Cabana. Memang meletop lah jawabnya.

duta mont cabana zul ariffin

Siapa tak kenal Zul Ariffin? Kalau gadis-gadis diluar cakap tak kenal,memang kena kecam dengan makci bawang lah jawabnya.Alah yang berlakon dengan aida jebat rindu 200% tu..Alah yang berlakon J Revolusi tu…Alah yang baru-baru kontroversi kat insta tu,opss..termakcik bawang pulak..hihi

Sejak dari awal kami sendiri dah dapat tahu pasal berita ini,tapi tak sangka terlalu cepat.Macam biasa Big boss Mont Cabana bukan yang cakap kosong.Lepas sahaja viral whatsapp dengan Zul Ariffin,terus ada gambar mereka meeting. Memang terbaik lah.

Kami di Montcabana.my memang dah bersiap sedia dari awal lagi.Dah tak sabar-sabar nak tembus market minyak wangi tanah air.Doakan kami berjaya ya 🙂

So,kepada anda di luar sana yang nak join team MONTCABANA.MY boleh terus klik sini. >>> DAFTAR EJEN

 

 

Whatsapp NOW!