Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mont Cabana bakal dilancarkan pada Mei 2018.Pelan pemasaran dari HQ memang seperti sedia maklum memang besar-besaran.Mont Cabana dijangka meletop dalam beberapa bulan sahaja.

Seperti yang anda semua maklum Bot Holdings Berhad, yang diketuai oleh Syukor Majid memang bijak dalam susun strategi pemasaran.Biasanya HQ akan create demand yang tinggi, ejen-ejen hanya sampaikan pada pelanggan-pelanggan.Bahasa mudahnya, gelombang dah ada,permintaan dah ada, kita cuma bagitau orang ramai yang kita da stock.Itu sahaja. Kami tahu sebab kami sebelum ini merupakan pembekal dan pengedar utama Lemonex ; LEMONEX.MY . Tak sampai 6 bulan,kami dapat jual lebih 7,000 unit.Best kan?

KENAPA KAMI SANGAT YAKIN MONT CABANA BAKAL MELETOP?

Pertama sekali sudah semestinya berkenaan produk itu sendiri.Kami sangat yakin dengan Mont Cabana sebab ia merupakan minyak wangi atau perfume yang mempertaruhkan bau yang unik dan tersendiri.Ia bukan minyak wangi inspired sepertimana minyak wangi biasa di pasaran sekarang.Paling penting,Mont Cabana ada kilang sendiri,bukan produk-produk oem atau seperti yang anda pernah lihat iklan ‘minyak wangi jenama sendiri’. Jadi kualiti produk dapat dijaga rapi.

ejen mont cabana

Kedua,harga modal rendah dan keuntungan tinggi.Saya pasti yang ini semua orang suka. Tapi anda akan lebih suka jika saya sebut, disamping untung jualan, anda juga akan terima komisyen atau bonus dari kilang.Ada sistem jualan khas yang kira setiap jualan anda.Setiap jualan anda bonus. Serius best gila. Malangnya, modal rendah hanyalah untuk yang daftar awal sahaja sebab harga modal akan dinaikkan secara berperingkat dalam masa terdekat.

Ketiga,Kilang sendiri dah tempah 60 iklan billboard di seluruh Malaysia bermula Mei ini.Bayangkanlah menjelang Ramadhan ini,dengan kesibukan jalan raya, memang mudah untuk dikenali ramai.Jika anda seorang peniaga,anda faham apa yang kami maksudkan.Kemudian, seperti biasa iklan-iklan di surat khabar, iklan di radio, televisyen dan lain-lain medium lagi memang buatkan Mont Cabana senang untuk menembusi pasaran.

Keempat,duta Mont Cabana bukanlah biasa-biasa.Artis top top meletop, Zul Ariffin.Pelakon lelaki kacak macho Malaysia. Saya tak perlu cerita panjang, anda bayangkan sendiri macam mana jualan anda nanti.

ejen mont cabana duta zul ariffin minyak wangi 2018

KENAPA ANDA PERLU SERTAI MONTCABANA.MY SEKARANG?

Kami perlukan anda diluar sana, tak kiralah anda meniaga online ataupun offline.Anda peniaga part time atau full time.Anda pandai meniaga atau tidak.Anda suri rumah atau sesiapa sahaja. Yang penting anda nak jana pendapatan lumayan.Anda layak sertai kami sekarang.

Sebab kami sedang cari wakil jualan kami di seluruh Malaysia,Singapore dan Brunei. Kami akan buat marketing dan anda tolong kami sampaikan pada pelanggan-pelanggan di kawasan anda. Nama dan nombor telefon anda akan kami letak di website dan semua iklan-iklan kami supaya pelanggan mudah hubungi anda.Simple kan?

Bahan-bahan untuk iklan atau kerja-kerja marketing anda kami sediakan,Ada support group di whatsapp.Ada training online dan offline untuk anda.Apa yang kami mampu bagi untuk anda,kami akan bagi yang terbaik InshaaALLAH.

Jangan lepaskan peluang anda untuk jadi yang terawal,whatsapp 012-3377045 atau isi borang di link ini untuk daftar sebagai ejen kami. >>> DAFTAR EJEN MONT CABANA

 

 

 

Whatsapp NOW!