Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

PLATFORM YANG DI REKA UNTUK ANDA

JANA PENDAPATAN DENGAN

MENJUAL MINYAK WANGI

‘LIKE A BOSS’.

KOS RENDAH,PRODUK BERKUALITI

DAN SENANG JUAL!

Mont Cabana merupakan minyak wangi yang bertaraf PARFUM yang sudah pasti berkualiti tinggi,tahan lama dan menghasilkan wangian yang hebat.

Setiap keluaran Mont Cabana akan digandingkan degan artis-artis Malaysia atau ‘public figure’ menjadikan promosi Mont Cabana ini akan jadi lebih meriah dan tidak membosankan.

Sempena pelancaran Mont Cabana Code 1 & Code 2 berkolaborasi dengan artis terkenal,Zul Ariffin.

Syarikat sudah ada perancangan untuk gandingan seterusnya.Biarlah ia jadi rahsia.Yang pastinya Mont Cabana pasti akan meletop di pasaran dan ramai yang ingin memilikinya.Pastikan anda tidak lepaskan peluang hebat ini.

daftar ejen mont cabana zul ariffin

Ramai suka berniaga,tapi dilema bila berniaga susah nak buat jualan dan tak bertahan lama 

Sudah tentu dalam ekonomi yang tidak memberangsangkan ini ramai yang ingin ambil peluang cari pendapatan lebih.Tapi ramai yang masih takut,atau bimbang jika tak ada jualan atau tak tahu macam mana nak jual.

Jangan risau, TEAM MONTACABANA.MY akan bersama anda.Kami yakin dengan pengalaman yang ada,kami mampu bantu anda untuk menjana pendapatan yang lumayan dan sekaligus membantu sesisi keluarga anda.

KENAPA KAMI SANGAT YAKIN?

1.Produk berkualiti tinggi

Perfume Mont Cabana bukan perfume biasa-biasa atau inspired perfume.Mont Cabana adalah Premium Parfum,wangian yang diadun sendiri dan menjadikan wangiannya UNIK & TERSENDIRI. Ia juga dihasilkan di kilang sendiri dan bukanlah perfume-perfume biasa yang dikilangkan di kilang-kilang oem atau kilang jenama sendiri.

2.Pemasaran Meluas dari HQ

Pihak Mont Cabana telah memperuntuk lebih RM2 JUTA untuk kos marketing sempena pelancaran Mei 2018 ini.Sudah semestinya pemasaran yang meluas di media massa dan media sosial akan memudahkan ejen Mont Cabana untuk buat jualan.Antara medium pemasaran yang sudah siap ditempah dan akan bermula Mei 2018 ini adalah :

  • 60 Billboard di sepanjang lebuhraya
  • Iklan-iklan di TV dan Radio
  • Iklan surakhabar
  • Media Sosial FB dan lain-lain.

agent mont cabana agent mont cabana agent mont cabana

agent.montcabana.com

3. SUPPORT 100% DARI TEAM MONTCABANA.MY

Bersandarkan pada pengalaman yang kami ada lebih 10 tahun dalam perniagaan online dan offline,kami akan berikan yang terbaik pada ejen-ejen kami.Kami akan pastikan semua akan dapat buat jualan dan jana pendapatan seperti anda inginkan.Bahan promosi akan kami sediakan.Online dan Offline tools juga kami sediakan.Bimbingan dan kelas secara online dan offline juga akan disediakan pada yang berminat.Apa yang kami mahu cuma komitmen yang tinggi daripada anda semua.

Kami dah “create demand” ,

anda cuma pasarkan dan sampaikan pada pelanggan. 

Jangan tunggu lama-lama.Daftar segera dan jadi yang terawal .

daftar ejen mont cabana

Whatsapp NOW!